REFERENSER 

Våra medlemmarna har en sak gemensamt vilket är intresset att umgås under trevliga luncher och vid klubbens andra välbesökta evenemang. Varför man en gång valde att gå med i Hansaklubben och skälen till att man stannar kvar i klubben finns det flera svar på. Vi har frågat några av våra medlemmar varför de har valt att vara medlem i Hansaklubben.


Strålande sätt för mig som advokat att under otvungna former umgås med mina affärskontakter och vänner. Synnerligen lätt att trivas och den goda maten är inte att förglömma.

- Staffan Brandt, medlem sedan 2010


Trevligt och lättsamt umgänge. Bra nätverk speciellt när man som jag inte är från Malmö.
 

- Michael Hermansson, medlem sedan 2004


Det är ett intressant och givande nätverk med representanter från olika sektorer och verksamheter. En bra blandning mellan generationer, yrken och profiler. Jag lär mig alltid något nytt när jag är där. Det är berikande både från ett professionellt som personligt perspektiv.

- Karin Ebbinghaus, Medlem sedan 2014


Jag uppskattar den mötesplats som Hansaklubben är - det är som ett vardagsrum på stan där det alltid trevliga och relevanta personer i en professionell men samtidigt familjär miljö. Jag har fått flera vänner på Hansaklubben som jag numera umgås med privat.
 

- Eva Carlsvi, medlem sedan 2014